Rođen je 9. travnja 1981. godine u Varaždinu gdje je završio srednju glazbenu školu u klasi prof. Darka Navoja. U Zagrebu je završio Muzičku akademiju – studij trube u klasi prof. Stanka Selaka


rođen je 9. travnja 1981. godine u Varaždinu gdje je završio srednju glazbenu školu u klasi prof. Darka Navoja. U Zagrebu je završio Muzičku akademiju – studij trube u klasi prof. Stanka Selaka.Za vrijeme studija redovito sudjeluje na koncertima Muzičke akademije sa akademskim simfonijskim orkestrom (C. Orff- Carmina Burana, A. Honeger- Ivana Orleanska, L.von Beethoven- 9. simfonija… ) Na istoj akademiji 2008. godine završava  magisterij trube u klasi prof. Marina Zokića . Usavršavao se u Grožnjanu i Novom Mestu na seminarima kod prof. Stanka Arnolda i Jamesa Thompsona, u Varaždinu na seminarima barokne glazbe "Aestas musica", na seminaru prof. Reinholda Friedricha, seminarima Guida Segersa-trubača Minhenske filharmonije, Kirila Soldatova te kod mnogih drugih poznatih solista i pedagoga. Na prvom natjecanju mladih trubača Hrvatske osvojio je I. nagradu u 3. kategoriji. Na međunarodnom natjecanju Woodwind&Brass u Varaždinu 2017. godine u Grand Prix II kategoriji ( od 29 do 36 god.) osvojio je prvu nagradu sa 99 bodova te treće mjesto u finalu natjecanja. Povodom proslave 170. godišnjice glazbene škole u Varaždinu svirao je uz pratnju Zagrebačke filharmonije. Od 2003. do 2016. godine je profesor trube u glazbenoj školi Požega, gdje osim nastave trube jedno vrijeme vodi školski puhački orkestar i Brass Quintet. Od 2016. do 2020. godine je profesor trube na umjetničkoj školi Fortunat Pintarić u Koprivnici , a od 2020. godine je profesor trube u Glazbenoj školi u Varaždinu.

 Predavač je na mnogobrojnim seminarima za trubu u organizaciji saveza amaterskih puhačkih orkestara Slavonije i Baranje ( Požega, Nova Gradiška, Našice, Slavonski Brod i  Đakovo ).

Također je sudjelovao u radu Ljetnog glazbenog kampa u Maruševcu održavajući                                                    umjetničku nastavu trube.  Uz solističke recitale i koncerte od kojih se posebno ističu nastupi na Varaždinskim baroknim večerima i  Heferer ciklusu, redovito surađuje sa  Varaždinskim komornim orkestrom i ansamblom Cantus. Ostvario je i  nekoliko koncerata sa Zagrebačkom filharmonijom.